Publicador de continguts

angle-left null Mutual Mèdica i la Fundació Mutual Mèdica signen una col·laboració davant les agressions a metges

11 de març de 2022

Mutual Mèdica i la Fundació Mutual Mèdica signen un acord de col·laboració davant les agressions a metges

Amb motiu del Dia Europeu contra les Agressions a Metges del 12 de març, ambdues institucions posen en marxa unes mesures de prevenció i protecció per a tots els metges.

 

D'acord amb les dades presentades per l'Observatori Nacional contra les Agressions del Consell General de Metges, durant 2021 es van registrar 612 atacs a professionals mèdics, disparant-se la xifra un 39% en relació amb l'any anterior i convertint-se en el segon any registrat amb més agressions, només per darrere de 2019.

 

La primera de les mesures que ambdues institucions posen a disposició de tots els metges és el curs gratuït de Fonaments de prevenció, protecció i resposta, organitzat per la Fundació Mutual Mèdica i la FFOMC, en col·laboració amb la Policia Nacional, que aporta als sanitaris coneixements que millorin la comprensió del problema de les agressions i ajudar-los a prevenir, protegir-se i actuar en cas de crisi.

 

Més de 1.600 metges es van matricular l'any 2021 en el curs, que, avalat per l'èxit de la seva primera edició, iniciarà la sigüent edició a l'abril de 2022. Aquesta formació busca dotar els professionals sanitaris, particularment els metges, de les habilitats bàsiques per a la prevenció i gestió d'agressions que poden tenir en el seu entorn laboral.

 

La segona mesura és una nova col·laboració entre la Fundació Mutual Mèdica i la mutualitat. Totes dues entitats han signen un acord, en virtud del qual tots els metges tindran accés a una assegurança de protecció gratuïta davant les agressions que poden patir en el seu entorn laboral. Gràcies a aquest acord, qualsevol metge que exerceixi la professió estarà cobert en cas de ser agredit en el desenvolupament de la seva tasca, sigui o no mutualista.

 

Inscriu-te en el curs gratuït.

 

Més informació sobre l'Assegurança d'Incapacitat Laboral per Agressió.

 

Navegació per categories

Twitter Mutual - Last Tweet

MantentealdiaPortlet Portlet

Mantente al día

También puedes suscribirte y recibir en tu email toda la actualidad.