Publicador de contenidos

angle-left null La mayoría de los seguidores de Mutual Médica en redes sociales son médicos e instituciones médicas

La mayoría de los seguidores de Mutual Médica en redes sociales son médicos e instituciones médicas

Mutual Médica entró en redes sociales en enero de 2012, apostando por Twitter y LinkedIn como herramientas de información dirigidas al médico y como un canal más de comunicación con el mutualista. Dos años después del inicio de esta etapa, el balance es totalmente positivo.

Twitter: un 35% de seguidors més en sis mesos

Tan sols en els darrers sis mesos, el número de seguidors de Mutual Mèdica a Twitter s'ha incrementat un 35%. Així, l'usuari @MutualMedica té actualment més de 400 seguidors, el 60% dels quals són metges o institucions mèdiques.

Perfil Seguidors TwitterEls seguidors de @MutualMedica procedeixen principalment de Madrid (19%) i Barcelona (17%). Així mateix, el 66% són homes i el 35%, dones.

LinkedIn: el 89% dels contactes són metges

Dels a prop de 400 contactes que Mutual Mèdica té al seu perfil de LinkedIn, el 89% són metges.

La mutualitat dels metges ha creat, a més, un Grup de Debat a LinkedIn: "Alternativa al RETA per a metges d'exercici lliure" per facilitar al metge l'accés a la informació relativa a l'alternativa a autònoms. En menys d'un any, el grup compte ja amb 55 membres.

A més, en el perfil d'Empresa, actualment hi ha prop de 100 usuaris que són seguidors de tota l'activitat de Mutual Mèdica. En aquest perfil publiquem habitualment les millores en productes i assessorem sobre les novetats en previsió social, per tal que el metge pugui tenir ben previst el seu futur.
 

Tendència Seguidors LinkedIn
tendencia seguidores LinkedIn